کسب رتبه برتر واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای دانشگاه

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ ۳۰ تیر ماه سال ۱۳۹۹ نتایج ارزشیابی و رتبه بندی فعالیتهای پژوهشی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی کشور را اعلام نموده است. بر مبنای این رتبه بندی، مرکز آموزشی درمانی آیت اله روحانی با امتیاز ۲۰۰۰ از میان ۳۴ بیمارستان وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی تیپ ۲ رتبه سوم کشور را کسب نموده؛ مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی با امتیاز ۱۷۳۰ رتبه ششم و مرکز آموزشی درمانی کودکان امیرکلا با امتیاز ۱۵۷۰ رتبه نهم بیمارستانهای مشابه در سطح کشور را کسب نمودند.

ضمنا این سه مرکز آموزشی درمانی در میان واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای تابعه دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه یک (شامل دانشگاههای علوم پزشکی مازندران، گیلان، گلستان، سمنان و شاهرود) بترتیب حائز رتبه های اول تا سوم شدند.

شایان ذکر است که ارزشیابی بر اساس ساختار و تشکیلات، کارگاههای برگزار شده، حضور مشاوران و پژوهشیاران، فضای فیزیکی، وبسایت، بانک اطلاعاتی داده ها و مقالات منتشر شده میباشد.