فهرست

کارگاه جستجو در منابع علمی برای دانشجویان (جلسه دوم - جستجوی پیشرفته و انتخاب کلیدواژه MESH)

کارگاه جستجو در منابع علمی برای دانشجویان در راستای آموزش ٰجستجوی پیشرفته در پایگاه های علمی و انتخاب کلیدواژه MESH برگزار شد.

جلسه دوم کارگاه جستجوی در منابع علمی برای دانشجویان، با حضور سرکارخانم زهرا رستمی مدیر داخلی کتابخانه مرکزی در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۲/۲۰ در راستای آموزش جستجوی پیشرفته در پایگاه های علمی، توسط کمیته تحقیقات دانشکده بهداشت در سالن اطلاعات و فناوری دانشکده پزشکی، برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی، دانشجویان علاوه بر آموزش نحوه استفاده از سرچ پیشرفته و جستجوی موضوعی پایگاه هایی مانند PubMed، Scopus وWOS، با چگونگی جستجوی کلمات کلیدی برای پایان نامه ها و مقالات علمی براساس Mesh  و انتخاب کلیدواژه مناسب نیز آشنا شدند. دانشجویان در انتها با استفاده از کلیدواژه های منتخب خود در پایگاه های علمی جستجو کردند و به پرسش و پاسخ در مورد موضوع مورد بحث پرداختند.