فهرست

برگزاری کارگاه "علم سنجی و شیوه جستجوی سریع در پایگاه های اطلاعاتی در دسترس در شرایط تحریم" برای اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی

کارگاه "علم سنجی و شیوه جستجوی سریع در پایگاه های اطلاعاتی در دسترس در شرایط تحریم" با حضور سرکار خانم دکتر پروانه میرابی رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه و سرکارخانم زهرا دهقان رئیس کتابخانه مرکزی در روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۰ در راستای توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی، در کتابخانه مرکزی برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی، اساتید و همکاران نحوه­ ی روزآمدسازی صفحه شخصی در سامانه علم سنجی را مرور کردند. شرکت کنندگان در این کارگاه همچنین با شیوه­ ی جستجوی سریع در پایگاه های علمی در دسترس، جهت بازیابی مقالات، پایان نامه ها و کتب الکترونیکی در شرایط تحریم نیز آشنا شدند.